Οι θεραπευτικοί μας στόχοι

Καρδιομεταβολική προστασία

VotaGlucose

Το VotaGlucose είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ένα μοναδικό συνδυασμό εκχυλισμάτων Ελληνικών βοτάνων με τεκμηριωμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, σε συνδυασμό με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της γλυκόζης.

30 φυτικές κάψουλες

Συνιστώμενη δόση: 1 κάψουλα την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Κατάλληλο για ενήλικες.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 77951/13-07-2022.
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.


VotaLip

Το VotaLip είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, βιταμίνες του συμπλέγματος B και χρώμιο. Μελέτες αναφέρονται στις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών για τη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή και άσκηση.

30 φυτικές κάψουλες

Συνιστώμενη δόση: 2 κάψουλες την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Κατάλληλο για ενήλικες.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 133623/18-12-2020.
Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Να μην χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις γνωστής υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσονται μακριά από τα μικρά παιδιά.

όλα τα προϊόντα
×