Κίνητρό μας η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μας

Η ιστορία μας

Η Votaniche ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2019 από μία ομάδα επιχειρηματιών με μακρά παρουσία στο φαρμακευτικό κλάδο. Όπως οραματίστηκαν, η Votaniche επικεντρώνεται στην ανάπτυξη κορυφαίων προϊόντων χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων για τη διεθνή αγορά, αναπτύσσοντας εμπορικές σχέσεις με άλλες εταιρείες σε μία business-to-business (B2B) βάση.

Οι αποφάσεις μας καθοδηγούνται από τις αξίες μας και τη δέσμευσή μας για ανάπτυξη προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Οι θεμελιώδεις αξίες μας

Πάθος και αφοσίωση

Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας αλλά και τις προσδοκίες των καταναλωτών. Αναζητούμε θεραπευτικούς τομείς όπου παρατηρείται έλλειψη διαθέσιμων επιλογών για να προσφέρουμε τις καινοτόμες και ανταγωνιστικές προτάσεις μας. Εργαζόμαστε με πάθος για τη δημιουργία προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Καινοτομία και δημιουργικότητα

Αναζητούμε διαρκώς νέα δεδομένα τόσο για τα φυτικά εκχυλίσματα, όσο και για άλλα φυσικά συστατικά αλλά και υλικά συσκευασίας. Μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε μοναδικές συνθέσεις που ξεχωρίζουν.

Η ποιότητα είναι κύριο μέλημά μας

Ελέγχουμε διεξοδικά κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας για να διασφαλίσουμε την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας. Βελτιστοποιούμε κάθε σύνθεση χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές και παραγωγούς και διαθέτουμε πιστοποίηση ISO για τις διαδικασίες μας.

Παραμένουμε ευέλικτοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
Επιθυμία μας να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης σας.

Η προσέγγισή μας

×